Kedves társkereső!

Ezen az oldalon kérdéseidet teheted fel az oldallal kapcsolatosan! Bármilyen problémád van az ezoterikus társkeresővel, és keresed a megoldást, akkor írj! Mielőbb megpróbálom megválaszolni! Amennyiben esetleg van témaötleted amit szívesen hallanál az oldalon, előadás, vagy bármiféle hanganyagként, esetlegesen meditációként, akkor írj!

Az oldalon minden fő kategóriát pirossal láthatsz kiemelve! Segítségedre lehet a keresésben a menüben található nagyító ikon, itt beírt kifejezésekre kereshetsz rá! További csodás napot! 🙂

2 + 13 =

A profilom nem jelenik meg az ezoterikus társkeresőben!

Két lehetséges probléma lehet!

1., A profilhoz tartozó kérdésekre nem válaszoltál, így a profilt nem tudod menteni sem!

2., A profil alján található inkognitó módot bekapcsoltad!

(a kép nagyításához, nyomj jobb klikket, majd megnyitás új lapon)

 

 

Miként fizethetek az ezoterikus társkeresőn?

Fizethetsz paypal segítségével! Amennyiben nincs ilyen számlád itt pontos leírást találhatsz egy ilyen számla nyitásához! Hidd el gyors és biztonságos megoldás! Amint rendelkezel egy ilyen számlával, melyhez még bankhoz sem kell menned, úgy már külföldi országokból is rendelhetsz bármit biztonságosan! Ha úgy tetszik átutalást is végezhetsz, vagy be is fizethetsz erre a bankszámlára:K&H Bank 10402984-50526669-85521002! Az utóbbi esetben meg kell adnod pontos felhasználóneved megjegyzésként, valamint a tulajdonost, melyet az adatvédelmi nyilatkozatban megtalálsz! Ez a megoldás esetenként nem azonnali befizetést jelent! Azaz lehet, hogy néhány órát, napot várnod kell az aktiválásra!

Miért pont ezoterikus társkereső?

A spiritualitás és az ezoterikus az egyik legdivatosabb kifejezés napjainkban! De, hogy valóban mit jelent kevesen tudják! De annál többen tudnak véleményt alkotni róla! 

A spiritualitás egy szemléleti forma, világnézet, mely felfogás szerint világunk több, mint amit érzékszerveinkkel tapasztalunk. A spirituális alapokon gondolkodó ember azt vallja, hogy a világnak van egy valamiféle rejtett aspektusa, törvénye amely hatással van életünkre.

Napjainkban egyre több ember érzi, hogy az élete több kell, hogy legyen, mint a véletlenek sorozata. Éppen ezért vallják a spirituális világnézeteket követők, hogy a világot , egy ember felett álló kozmikus rend irányítja. Persze tisztelet mindazoknak is, akik nem ezt az elvet követik! Érdemes megemlíteni, hogy az ember személyes cselekedetei és életeseményei összhangba hozhatók ezzel a láthatatlan rendezőelvvel, amelynek ha igazán ráérzünk az ízére az élet egy valóságos örömteli hely lesz!

Alapjában az oldal ötlete egy mély meditációs állapotban jött létre, mikor a meditációban azt kérdeztem, hogy mit kell tennem, hogy embereknek segítsek és jómagam is élvezzem amit teszek! Nem erre az üzenetre “gondoltam” számítottam! Néhány évig ellenálltam, de mindig ide lyukadtam ki! Most itt vagyok!

Megosztom